Formatori IRPI

Viorel Pasca

Viorel Pasca este expert criminalist oficial în domeniul„Expertiza pentru detecţia comportamentului simulat (Poligraf), cadru didactic-asociat la Universitatea de Vest “Vasile Goldis” Arad. Atestat cu drept de liberă practică de Colegiul Psihologilor din România ca psiholog principal, autonom, în specializările psihologie judiciară şi psihologie clinică, cu drept de supervizare profesională. Este sihoterapeut-formator în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, din 2011 si preşedintele Filialei Maramureş a Colegiului Psihologilor din România şi membru în mai multe asociaţii profesionale.

Coca Tincuta Dumitru

1Dumitru Coca Tincuta

Psiholog, psihoterapeut Coca Tincuța DUMITRU - 1997 Universitatea Buc Fac. de Psihologie - Sociologie. Începând cu anul 2000 până în prezent este psiholog principal în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. În 2004 Curs Postuniversitar de Psihologie Judiciară la Universitatea Babes- Boylay din Cluj. 2004 - psihoterapeut în hipnoza clinică, relaxare și terapie ericksoniană. 2006-2008 Master în Psihologie Aplicată în Apărare și Securitate Națională. 2007 - Supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor în comisiile de : Clinică, Muncii și Transporturi, Securitate și Apărare Națională. Începând cu anul 2007 particip în calitate de Investigator în diferite studii clinice de cercetare în tulburări psihice. 2000 - până în prezent Colaborare profesională cu Laboratorul Serviciului Medico - Legal Constanța în Comisia de Expertiză Psihiatrică. Participări la trening-uri naționale și internaționale legate de activități specifice acestui domeniu. 2008 - Reprezentant Filiala Constanța - Institutul Român de Psihoterapie Integrativă.

Iustinian Turcu

Iustinian Turcu

Profesor doctor psi­holog Iusti­nian Turcu (doctor în Psi­hologie, formator și supervizor în Asociația Românã de Hipnozã Clini­cã, Relaxa­re și Terapie Ericksonianã, membru al Colegiului Psihologilor, formator in cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa, membru in Comisia de Clinicã și Psihoterapie).

Augustin Cambosie

Augustin Cambosie

Psihoterapeut Augustin CAMBOSIE - Este membru al Societăţii Psihanalitice Romane (1990-2000), membru fondator al Asociaţiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica (1999), psihoterapeut formator si supervizor in ARPP (2000-prezent), membru în board-ul EFPP (European Federation of Psychoanalytic Psychotherapies), presedinte al Federatiei Romane de Psihoterapie (1999-2008), vicepreşedinte al FRP (2008-prezent). Practica privata in psihanaliza si psihoterapie analitica (1973-2000).

Michael Randolph

Michael Randolph

Michael RANDOLPH - este psihoterapeut integrativ cu o practică privată de peste 20 de ani în Toulouse, Franţa. În prezent coordonează grupuri de formare în Anglia, Polonia, Romania şi Franţa şi ocazional în Slovenia şi Italia. Este Secretar General al Uniunii Franceze de Psihoterapie şi prezidează Comitetul de Membership al Asociaţiei Europene de Psihoterapie Integrativă (EAIP).

Mara Priceputu

Mara Priceputu

DR. PRICEPUTU ADRIANA MARA - Profesia: Psihosociolog

IRPI

Integritate - Responsabilitate - Profesionalism - Identitate

Pe masură ce domeniul psihoterapiei s-a maturizat, integrarea a devenit tendinta de baza. A avut loc atat un declin al luptelor ideologice cat si o miscare spre reconciliere. Clinicienii recunosc astazi ca există inadvertente precum si valoare potentiala in orice sistem teoretic. Scopul integrarii ... este de a imbunatati eficacitatea si aplicabilitatea psihoterapiei. In urmarirea acestui tel, noi trebuie sa recunoastem in mod colegial contributiile valoroase ale terapiilor in forma pura si sa sustinem in mod colaborativ punctele forte respective.

John C. Norcross, 2009